En dag i Italien

Klockan är 08.00 och vi står redo i morgondiset med skorna på och blicken på den stigande solen i dalen.  Vi tar oss igenom ett lugnt träningspass med fokus på att starta dagen på ett bra sätt.  Lagom till att vi är klara med oss så har Stefan gjort frukost. En bit nybakat bröd med salami från trakten har sällan smakat bättre när man rört på sig lite. Espresson smakar magiskt i morgonsolen. 

När vi ätit klart har solen gått upp och poolen lockar för de flesta medans någon annan promenerar ned till stan för att dricka en cappuccino på det lokala fiket, det ligger dessutom en grym glassbar nere i Poppi! En promenad upp till borgen ger en magisk vy över Toscana.

När det är dags för lunch och Stefan har återigen trollat och raviolin i vitvinssås med ett ( eller två) gott glas vin till gör oss alla redo för att under eftermiddagen träna igen. Eftersom all pasta och mozzarella gick åt till lunch så bestämmer vi oss för att vi skall bli svettiga och skönt trötta innan fördrinken till middagen. Vi kånkar på medicinbollar och leker "situps-kull", allt utifrån vår egen förmåga och vilja. 

Efter några dopp i poolen, en Aperol Spritz och en dusch så samlas alla runt "mathuset" i mitten på gården och försöker nyfiket dofta oss till vad det blir till middag. Stefan står i köket och berättar, som bara han kan, om maten han lagar. Vi sätter oss till bords och samtalen tar fart, maten ger oss ny energi och vårsolen värmer fortfarande. I Italien äter man middag länge, ordentligt och med engagemang. Vi tar seden dit vi kommer!

Benvenuto:)